Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz akoska07 #50175 üzenetére

    Nem jó, állítólag a berserknél lőszert vált.

    Illetve beszéltük, de az LMG max néhány achi megcsinálásához jó, pl az Okostojás, vagy Garantált pontossághoz, de a hosszú tárazás miatt inkább hátrány semmint előny. Mivel a Csőre töltshöz 150x kell okoslőszert tárazni, így feleslegesnek ítéltük a Magányost.

    Pl segítség az Okostojás és Garantált pontosság megcsinálásához, hogy ha pl egy LMG-vel (M60, MK249, M249 és módosítottjaik: egy 200+ -os lőszerrel) tárazod be az okoslőszert, és nem töltesz újra, hanem hagysz benne minimum 1 lőszert, és másik fegyverre váltasz, de amikor lőszeres ládához érsz, akkor a másik fegyverrel veszel fel lőszert, és úgy töltöd újra a ládából a lőszert, akkor az okoslőszeres fegyvernek is fullra tölti a lőszerét, de nem tárazza ki az okoslőszert. Így gyakorlatilag egy full WarrenGate-t végig tudsz menni ugyanazzal a tár okoslőszerrel, ha figyelsz arra, hogy amikor ládából lőszert veszel fel, akkor mindig a másik fegyver legyen a kezedben. Csak így meg nem "farmolódik" a Csőre tölts achi, ami a leghosszabb a 30 láda vásárláson kívül.

    Az aprólékos tálent viszont jól jöhet (kill esetén 25% esély újratöltésre), de végül is nem sok értelme van erre külön szettet és fegyvert csinálni, pár óra alatt megvan minden a normál PvE szettekkel is.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák