Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Sziasztok, lenne egy problémám, hátha tudtok segíteni:

    Hosszan:
    Magentásoknál vagyok, és adott egy D-Link DSL-360R típusú modem, a régi szürkés-kék árnyalatú. Mondanom se kell, a net szarakodik, A nyár végéig egy D-Link DI-524 típusú router-el osztottuk a netet, majd ez megadta magát és gépre kötve ment, net szakadás volt mindkettőn. A héten beszereztem egy TP-Link TL-WR740N típusú routert, és a helyzet rosszabb lett. Betelefonáltunk, mondták cseréljünk szűrőt, megvolt, semmi változás. Másnap kijöttek, elvileg valami portot cseréltek központban, megszűnt az a hiba, hogy telefoncsörgésnél szakadt a net is, de továbbra is szakadozott (du. 4től este 11ig 10x), így megint beszóltunk. Most kijöttek, rákötötték a gépre a modemet közvetlen, és mondták teszteljük így a 7végén, ha nem jó, hétfőn vehetünk zsebből új modemet. Mondanom se kell, utolsó lehetőségként akarok arra gondolni, hogy 6ezret adjak egy modemért.

    Röviden: adott modem (D-Link DSL-360R) és router (TP-Link TL-WR740N) párossal a net instabil, max. másfél órát bír ki, akár használom, akár nem, reggel is feljövök, és log-ban látom, hogy többször megszakadt az éjjel, senki se használta akkor.

    Ezért kérdésem annyi, hogy van-e valakinek tapasztalata hasonló problémáról, modem-router páros, beállítás módosítás stb. Olvasgattam a fórumokat, de sehol sincs biztató válasz rá, senki se írta, hogy új modem és jó lett. Nem vagyok otthon ebben a témában, így a beállításokba nem nyúltam.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák