Új hozzászólás Aktív témák

  • csimpas

    tag

    sziasztok

    nagyon sokáig szívtam a Repeater Bridge funkció beállításával, több napom ráment és nem jött össze,pedig a létező összes beállítást amit lehetett megcsináltam...
    adva volt egy Belkin f5d8235-4 v2 router dd wrt-vel,
    illetve egy 1043nd vargalex 1.5fw-el, a 1043 switch módban volt.

    a 1043 ra szerettem volna rácsatlakozni Repeater Bridge módban, eddig mindig sikertelenül.
    (kliens módban sikerült, de hát kellett a wifi, amit ugye úgy tudtam megoldani csak, hogy a belkin routert összedugtam lanon egy asus wl500g routerral(dd wrt), és így AP módban, volt wifim,amit ugye az asus szórt, de hát így ugye +1 routerral volt több bekapcsolva...

    a mai nap folyamán jutott arra időm, hogy a 1043nd routeren frissítsem az 1.5 verziót 1.7-re. gondoltam egy nagyot, és mondom teszek egy próbát,hátha összejön a Repeater Bridge. hát mondanom sem kell, hogy elsőre sikerült összehozni... tehát már nem csak kliens módban, hanem Repeater Bridge módban is működik,köszönhető a vargalex 1.7 firmware-nek!

    Ezt a kis szösszenetet csak azért írtam meg, hogy megköszönjem alexnek a 1.7 fw-t, tehát:köszi Alex :R illetve hátha másnak is okozott fejtörést switch módban a Repeater Bridge :)

    nincs még nagy tapasztalatom a Repeater Bridge működésében,(kb fél órája működik :DDD ) de mintha azt venném észre, hogy kicsit lassabb a net sebessége.kb egyharmaddal lassabb, ping viszont itt is jó. (kliens módban nem tapasztaltam ilyen sebességcsökkenést) ez mennyire természetes? vagy kell még valamit állítani?

    köszi!

Új hozzászólás Aktív témák