Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz KROK640 #31538 üzenetére

    Igen, tulajdonképpen logisztika a terület, de még egy kis cég vagyunk, ezért nincs minden munkafolyamatra külön ember, ezért javarészt én csinálok mindent a rendelés feldolgozásától a készletnyilvántartáson át a számlázásig, saját "fejlesztésű" rendszerben.
    Tulajdonképpen visszagondolva, '17-ben alakult a cég, egy frissen telepített
    0 km-es win10 meg office elé ültettek be, a 0-ról kezdtük felépíteni az ügyfélkört, termékpalettát meg minden szart, aztán még mindig működik a cég, úgyhogy némi sikerélményem is van benne, eddig egy szép történet ez az egész.
    Néha nézegetek a mentésben régebbi dolgokat és jókat mosolygok, hogy pl az első 1-2 évben miket bénáztam olyan dolgok megoldásában, amik most már gyakorlatilag automatikusan mennek, vagy hogy 1-2 bevezetett "újítás" milyen rövid ideig élt és milyen gyorsan kukáztam a francba az elcseszett energiával együtt, és összességében meg az egész szarság mennyire amatőr velem együtt, és máshol erre sok milliós rendszereket használnak, mi meg vígan elvagyunk ezzel is egyelőre. Most mondhatnám, hogy szeretem a munkahelyemet, de ez ugyebár paradoxon, tehát nem mondom, csak azt, hogy egyelőre még nem utálom. ;]

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák