Új hozzászólás Aktív témák

  • Maska48

    csendes újonc

    Ha vki tudna érdemben ajánlani megoldást a problémánkra, akkor elmondhatnánk, hogy végre szakemberrel akadtunk össze. A problémánk >
    Mielőtt a UPC átállt a Thor-ra, előtte félévvel vettünk teljes automata beltéri+ Moby Kathrein Sat 3 digital CAP 31o antenna+TV-t a lakóbuszunkba. Elmentünk vele nyaralni, minden nagyon jól működött. Majd átálltak a Thor-ra, és innentől bárhol Európában csak ritkán, szórványosan tudjuk venni a luxemburgi UPC kártyás előfizetésünkkel a magyar csatornákat, de itthon is ha felhő vagy eső vagy egy kis ócska fa áll előttünk, már vége a vételnek, meg sem találja az antenna.
    A német Kathrein szervíz szerint ez azért van, mert a Thor egy nagy kaka. De ha kidobnánk ezt a újszerű és nagyértékű felszerelésünket és vennénk úgy kb. 2000 EUR-ért egy 80-90 cm-es antennát, akkor nem lenne probléma. De nem tőlük, hanem egy másik típust.
    A Kathrein csak az Astra-ra = német, stb. csatornákra van felfegyverkezve, arra jó ez a kis kb.60-as antenna is. Az összes német, holland ezt használja a lakókocsikon, lakóbuszokon.
    Csak velünk toltak ki, mert ez már nem jó a Thor-ra.
    Viszont a nagyobb tányérok nem kompatibilisek a jelen beltérivel, tehát az is kuka lenne és újat kéne venni.

    Van más megoldás is? Mert ez egy rohadt nagy kitolás az UPC-től. És hazánkban más cég nincs, ahol elő lehetne fizetni és nem a Thor-ra néz. A UPC már megint a magyarokon akart és akar nagyot szakítani, leszerződött a Thor-ra és még magasabb összegért sem képes mást szolgáltatni. Nesztek magyarok, nektek ez is jó lesz....

    Ha lenne olyan kedves vki hozzászólni érdemben, örülnénk neki!

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák