Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz Maska48 #6797 üzenetére

    Bocsáss meg te is de azt mondjuk nem írtad, hogy hol is nem tudtad befogni, melyik országban. Kizárólag a fikázásod volt a mérvadó.
    Én leírtam, hogy eddig az astráról is 60-as tányérral szerelt a upc, most is! Arról szerintem nem a luxemburgi cég tehet, hogy kínában nem fogható a szolgáltatásuk. Ők azokra az országokra fókuszáltak, ahol ők szolgáltatnak. Az astrát sem lehet mindenhol fogni. Más is megoldotta már a vételi problémáját, nagyobb tányérral, mondjuk. :W
    Nyaláb 1.
    Nyaláb 2.
    Mindkét nyalábot simán veheted németországik, délen olaszországik 60-as antennával. Kicsit távolabb 70-80-as antennával. Mi ezzel a gondod, főleg 5 évvel az átköltözés után???
    Astra Itt ha megnézed, 1-el nagyobb antenna méret kell csak a 60-ashoz viszonyítva pl: az angolban, írországban élőknek. Tehát, lecke feladva: 80-90-es antenna kell!

    A kathreinről csak annyit, hogy nagyon komoly, kifinomult cég, csak brutál drága és ilyenkor, ha változás van, akkor dobhatod a kukába. Persze egyszerű a kezelése, könnyen mozgatható, beállítható, csakhát ilyenkor már megy a levesbe. :K

    Veszel tapadókorongot, vagy egy mobil állványt, nagyobb antennát, egy beltéri egységet és már mehet is az adás. Ezt ki lehet hozni 40ezer Ft-ból és nem kell 2ezer eurot fölöslegesen elköltened. Rengeteg nyugati is a lakóbusz mellett állítja fel esténként az állványt, a beállítás is 10 perc rutinból meg 2 perc.

    Remélem ezzel már segítettem. ;)

Új hozzászólás Aktív témák