Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz gyulank #1236 üzenetére

    Na jó.

    Idézem magamat, mert most azt írod, hogy nem ezt írtam, pedig a tények makacs dolgok, főleg írásban, ezért nehéz velük vitatkozni, mert hamar kiderül a turpisság, hogy nem is úgy van, ahogy állítod, hogy van, mert én mégis azt írtam, amit írtam, és az írva van itt a fórumban lejjebb, csak te nem értetted, vagy nem akartad érteni, vagy nem tudom, de most olyanra hivatkozol, amit én nem is írtam soha!

    (Ezzel most a te stílusodat próbálta utánozni, csak hogy egy kis ízelítőt kapj abból, mivel állunk szemben ;-)

    "A WAN ritkán az, de ha mégis, akkor persze jöhet rajta PoE is.
    De a WAN port általában valami "távközlési" megoldás, tehát telefonvonal, azon meg ott van a delej a telefonkészüléknek: de egy router-nek az tuti kevés lesz."

    Szóval úgy érzem, hogy erősen kevered a fogalmakat: az ethernet nem csak cat.akármi kábelen jöhet, és ami a cat.akármi kábelen jön, az nem biztos, hogy ethernet.

    Szerintem az is a baj, hogy a válaszokat nem elég alaposan olvasod el, és nem is érted, ezért azt hiszed, hogy a válasszal van a baj - pedig nem is...

    Most már tényleg befejezem a vitát veled, mert totál értelmetlen, csak egy kicsit zavar, hogy azt írod, nem írtam, amit pár hozzászólással lejjebb írtam ;-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák