Új hozzászólás Aktív témák

  • intensa_man

    tag

    válasz #65675776 #1007 üzenetére

    Köszönöm a választ. :)
    Eddig 5-6 színből álló akril festékkel festettem, de mivel mindenki az olajat mondja használhatóbbnak, ezért szép lassan átállok arra. Mivel viszont semmiféle gyakorlatom nincs benne, ezért kérdezek ennyit, és ennyiszer. :)
    A Tomcat nem bolti áron, hanem Jófogásról 3k-ért került hozzám. És mivel gyerekként Kirk Douglasék engem is jól megfertőztek, egyszerűen muszáj legalább egy F-14esnek lenni a vitrinben. :)) A panel vonalak marva vannak, és ahogy korábban fogalmaztál, olyanok, mint egy I. VH lövészárok. Ami számomra inkább előny, mint hátrány, mert látványosabb. Tudásom, és tapasztalatom jelenlegi szakában ez pozitívum. :D
    A Kandúr összeállítási útmutatóján egyébként Revell matt 75, és matt 5 60-40% keverését írja, de én inkább szeretném egy színből festeni, ezért kérdeztem. A JR szerintem azért ennyire cool, és kult, mert szinte csak ezt láthattuk csemete fejjel a Nimitzről Zerora vadászni. Én mondjuk pont nem a JR, hanem a VF-31 Tomcatters gépet rakom össze.

    Ahogy nem sokkal korábban valaki nagyon találóan megjegyezte, minden makett gyakorló építés, és egyébként soha egyikkel sem vagyok elégedett... :D Minden gépnél használok valami új eszközt, anyagot, vagy technikát, így mindig van miért szörnyülködnöm. :D
    Gödöllőre elméletileg ki fogok menni, és veszek valami minőségibb ecsetet. Ami most van, azt művész ellátóban vettem kifejezetten akril festékhez, de az eladó nem volt képben a műanyagra festéssel, így nem tudott igazán megfelelőt adni.
    És hogy el ne felejtsem, mindenki nevében köszönöm a rengetek infót, amit itt hétről hétre megosztasz. :)

Új hozzászólás Aktív témák