Új hozzászólás Aktív témák

  • BRIKLY

    veterán

    válasz építész #10370 üzenetére

    többet tanulok itt a fórumon, mint anno a fizika órán.:DDD
    van benne valami amit mondasz,de a tények nem a gyengülést mutatják,hanem azt,hogy van,amikor megvan a rendes fesz,van amikor nincs.játszadoztam az izzóval,meg betettem a 8800GT-t. egy kicsit ingadozik a fesz, elkezdtem figyelni. ha felkúszik éppen 12.37V-ra, akkor elindul a gép.viszon amikor elindul, akkor teljesen mindegy hogy mit kötök még rá,minden előjel nélkül megáll 1 percen belül. sikerült külön tesztelnem a védelmét, rövidzárra nem így reagál.ki kell húzni a tápot,és visszadugni, különben nem indul."túlterhelésre" nem ezt használja?

    " Aztán az is lehet, hogy egy másik alaplappal vígan működik a Chiftek. Lehet, hogy a tápnak nem tetszik az alaplapod, de az is lehet, az alaplapnak a táp"

    sajnos nem működik másikban sem. fél éve,mióta elkezdett szívatni, végig azt hittem, hogy az alaplapom szar. befolyásolta a hőmérséklet is. amig nem volt gépházam, csak az asztalra volt kipakolva, addig semmi gond nem volt vele. most, mielőtt végleg kipurcant,betettem a másik gépembe,ami nem kapcsolt ki vele, csak újraijdult, és már nem bootolt be. ez volt neki az utolsó pofon. azóta 30-ból 1 alkalommal indul el.

    megpróbálok rámérni a nagy kondira. az 400V-os. mennyinek kell alatta lennie? váltó áram van ott még ugye?

    (#10372) agressiv: az anyagiak nem engedik,hogy ilyen könnyen feladjam. ha valami pár száz forintos cucc szar benne, akkor nem adok 5000Ft-ot másik tápért. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák