Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz fisi #20746 üzenetére

    Nálam meg pont az a gond hogy én elfogadnám a nálad tapasztalt jelenséget, csak nem tudja elindítani a motort és nem tudom hogy ez mennyre garanciás probléma, előjelez esetleg további összeszerelésbeli hiányosságokat, továbbá hogy hosszú távon mivel jár az egység esetében ha hagyom így futni.
    A tiednek is hangos a ventilátor motorja?
    Engem a kibe kapcsolgatás nem zavarna. Ugyan alacsony terhelés esetében bosszantó de ha belegondolsz, vannak olyan elemek amiknek muszáj akkor is menniük és az egységek olyankor is melegednek amikor az össz. terhelés alacsony szinten van. Bár 105 fokig bírniuk kell, azért üzemóra tekintetében fontos hogy az idő nagy részében kontrollálva legyen a hőmérséklet.
    Viszont az hogy egy elvileg csendes üzemmódra képes egységnek a ventilátor motorja simán porszívó hangerejű, az fel sem merült bennem ebben az árkategóriában, mert árazást tekintve ők eredetileg (és jelenleg is) 80k-110k között árazták ezt a terméket.
    Ebben a kategóriában szerintem már elvárható hogy a nagy légszállítású ventik közül csendesebb egységet válasszanak 140-es kiszerelésben, még úgy is hogy alkalmanként csak 15 sec ideje van hogy kiszippantsa a felmelegedett levegőt.
    Ha ezt tudom, akkor nem spóroltam volna meg azt a 4k-t amennyivel akkor épp többe került a szintén akciózott Enermax Maxtytan 1250-es hasonló egysége (tudom hogy csak marketing, de azon van aktuális fogyasztást jelző képernyő) ami mégis csak nagyobb név. Pedig annak ellenére hogy a tápos topicban kevésbé reklámozott, de azért az EVGA is minőségi alkatrészeket használ és megbízhatónak hat.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák