Új hozzászólás Aktív témák

  • ayalon99

    csendes tag

    válasz FuRiONight #11738 üzenetére

    Szia!

    Én a Soundcore Liberty 4 -ről tudok nyilatkozni. Amikor megjelent Európába pár hete be is rendeltem. Nekem iszonyatosan tetszik.
    Hangzása kiváló egyszerűen minden zene típushoz tetszett, a magas hangok kicsit zavarják az én fülemet, de egyszerű EQ-zással lejjebb vettem, meg igazából maga az EQ presetek is rendben vannak. Kicsit bővebben: A basszus kicsit kevesebb alapból mint a Liberty 3 Pro-ba de nagyon pontos, tömör és tiszta egyébként, de egy alap Bass Booster presettel máris feltudod pumpálni, ha az az ízlésed, a közép hangtartományban ez a fülesem az eddigi legjobb, biztos vannak jobbak, de az ízlésemhez ez passzol a legjobban, egyszerűen zseni. A magas hangok korábban kifejtettem, hogy néha tudnak túl harsányak lenni, de egy kis személyre szabással tökéletesen beállítható, alapvetően nagyon részletes és pontosak a magas hangok. Munkához is használom, online meetingekhez, mikrofon minőségével semmi gond nincs, nagyon jónak mondanám. Akksija teljesen sokáig bírja, kicsi, mindenhol elfér. Kényelmes a fülhallgató a fülben, természetesen megkell szoknia a fülnek mint minden fülhallgatót, elsőre egyszerre nem érdemes hallgatni több órán keresztül zenét.
    Zajszűrése ezen az áron remeknek mondható. Multiple Connection is nagyon hasznos. És rengeteg funkció van még benne, amik ha olyan fülesed van ami nem rendelkezik ezzel nem fog hiányozni, viszont ha van, akkor meg nagyon élvezni fogod, én például a Spatial Audio-t nem gondoltam, hogy ennyiszer fogom használni, Fixed - Movie Mode-ba egyszerűen mozi élményhez hasonló hanghatásokat kapsz vissza, lenyűgözött. Beépített vérnyomásmérő nagyon pontos, rendszerint követem ezt is ( ez alapján tudtam megállapítani , hogy BKK közlekedés közben az amúgy átlag 60-70-es szívverésem 100 fölé megy :D ). Az applikáció nagyon szép letisztult, jól strúkturált, az irányítás, a touch is teljesen reszponzív.

    Ebben az árfekvésben szerintem nincs jobb vétel, de majd a többiek megcáfolnak. A Sony LinkBuds S-t például nem próbáltam és rengeteg jót hallani róla is.

Új hozzászólás Aktív témák