Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Így néz ki a vízhűtésem, hogy a legmagasabb pontja végülis az 50 cenyó magas XSPC tartályban a vízoszlop teteje, de ez a pont csak pár cm-t jelent a VGA blokktól, mivel a házban meg van fordítva a tálca, tehát a CPU alul van.

    A gondom igazából az, hogy a Laing DDC 5V-on mostanában van hogy nem indul el, csak nagyon halkan kattog. Megkocogtatom elindul és onnantól megy csak ez így gáz, mert van hogy elfelejtem bekapcsoláskor és csak akkor jut eszembe, amikor lekapcsol a gép a védelem miatt. (alaplap lekapcsolja mielőtt a CPU letérdel) Ha átkötöm 12V-ra a pumpát, akkor meg szökőkút, de úgy túl hangos nekem, mivel az összes venti 5V-ra van kötve. Eddig bakker elindult. Próbáltam, hogy átteszem a csövet az XSPC tetejére, úgy nem volt zárt a rendszer és a vízoszlop nyomta a visszatérő ág felé a cuccot, de úgy is néha indul , néha nem. Visszatettem alulra, közben kis takarítás, de nem volt igazából mit. A rendszer így zárt, szerintem 12V-on kinyomja a levegőt belőle és mindig 12V-on töltöm fel. Nemtom mi lehet :F létezik, hogy a triplaradin belül van valami dzsuva, ami megnöveli a rendszer ellenállását annyira, hogy pont nem indul 5V-on? Bakker szinte semmi dzsuva nem volt a tartályban. Az alján valami kis semmi, de ment leeresztés nélkül vagy mittom több mint egy évet tuti.

    Tök jó ez a pumpa, ki van találva, egyszerű tisztítani, kinyomja a levegőt. Nemár, nem akarom eladni. :(((

    Szerintetek van értelme áttenni a pumpát a tartály alól a gépházba, hogy magasabban legyen? Szerintem tökmindegy, mert akkor meg szívnia is kell...

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák