Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    válasz Joshi #17855 üzenetére

    Köszi Neked és mindenkinek! :R

    Az EK blokkok nagyon jó minőségűek, szóval a ram hűtő is kegyetlenül jól hűt(Bár ezt is csak a dizájn miatt vettem, nem pedig a ram nagy hőtermelése miatt! Egyébként a Dominator gyári ventije lazán megbirkózik a hűtésével!)! Ha veszel, a hardverkernél vegyed, én is ott vettem! Nekem szerencsém volt, mert azt mondták, hogy van nekik 1 használt, egy srác vitte vissza hozzájuk, mondván, hogy ereszt a blokk. De megnézték, és semmi baja! :DDD Makulátlan, karcmentes állapotban a közel 13k helyett megkaptam 9k-ért. Dobozában, tartozékaival, és ha jól emlékszem, garival!

    "Viszont szvsz túl sok munkát fektettél egy... mondjuk ki elég öregecske konfig vizezésére. :U Ennél az alaplapnál teljesen fölösleges volt az alaplapi chipseteket vizezni..."

    - Nos, a helyzet az, hogy én divat vizes vagyok! Nem tudom létezik-e ilyen kifejezés, ha nem, akkor mostantól van! :DDD Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nálam elsősorban a látvány miatt van vízhűtés, Szóval én már kinőttem abból a korszakomból, hogy fejlesszük a gépet majdnem minden évben, csúcs proci, csúcs vga és minden ram foglalatba 16 giga ram... Pár éve már alig játszom, inkább netezek, zenét hallgatok, és filmet nézek! Néha még rámjön a "Crysis első része csutka grafikán" szindróma, de ennyibe kimerül a nagy játék iránti vágyam! Na meg élvezem a csendes gépet!

    Egyébként az általam idézett utolsó mondatoddal nem értek egyet, megmondom miért: Mivel nem fejlesztem már a gépem egy ideje, emiatt kénytelen vagyok vigyázni a hardverekre, nem hagyom hogy beadják a kulcsot idő előtt! És most ezt pont az alaplapra értem. Ugyanis az északi híd alapjáraton elérte a 85 fokot(nem elírás!)terhelve szerintem még ennél is fentebb ment a hőfoka! A fetek is olyan forróak voltak, hogy a kezem nem állta! Nem beszélve arról, mikor nyáron nappal 39-40 fok volt! Mondjuk a déli hid az nem volt meleg, azt inkább csak a dizájn miatt vizeztem be(mint a ramot is :DDD ), ne legyen már kakukktojás a gépemben :N Na meg volt és még van is pár EK blokkom, emiatt gondoltam, ha már vannak, kihasználom a nagyját!

    Egy(két) mondatba foglalva: Ami hőt termel, azt nem fölösleges vizezni! Legyen az akármilyen konfig, az a lényeg, hogy a gazdája mennyire viseli a szívén a sorsát, mennyire vigyáz rá. Szerintem :K

    Szerk.:
    (#17858) TESCO-Zsömle: Ha az AeroEngine II-re gondolsz, akkor valóban... Olyan ritka, mint a fehér néger! :DDD Főleg a vizesek körében. Pedig nagyon jó kis ház, masszív, és alapjáraton is látványos! Én imádom! :K

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák