Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Joshi #55449 üzenetére

    Egyébként hogy ereszthet egy vga blokk ha összeszerelés után minden klafa?

    Ezt úgy attól a 200 ezer forintnyi alkatrészemtől kérdezd meg, amik elmentek már a túlvilágra, úgy, hogy akár hetekig sehol semmi előjele nem volt annak, hogy mondjuk a tartály elfossa magát a vinyók fölött ;] Vagy egy csati a semmiből kezd csöpögni. Ilyenek.

    Az jó, ha amúgy kézzel ráhúzol a dolgokra. Az meg mégjobb, ha nem a kezedre bízod ezt a munkát, hanem nyomatékkulcsra. Egy 1,5 órás munkát sikerült pénteken felküldeni 5 órára és menetjavítósra átküldeni, mert valaki kézzel még "kicsit ráhúzott".

    Hogy meg most a táp külső vagy belső... engem már hidegen hagy. Sosem abból volt szar, mert épp elhányta magát a blokk beépítésnél. Úgyis 3 tonna papír van belerakva olyankor. Mikor meg látod, hogy a szűrőn jön ki a víz egy hónap múlva egy ártatlan egérbedugásnál :B Jahj. Csoda ez a víz. Ezért verettem ki mindent külső boxba. Bent csak blokk legyen, kockázatokat majd vállalok máshol.

    Nekem is EK van amúgy most is procin. Ezen is fos a nikkel, megszoktam, 3 ilyen is volt már nálam. Nekem szerencsére harmad áron volt már csak, ezért nem zavar. De mikor görbe a blokkod 50 rugóért és a support azt mondja, hogy ez rendben van ;] Na igen.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák