Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz JSandor #56051 üzenetére

    Termeszetesen leszedtem a blokkot a vga -rol, es utana boritottam szet. :) 70% -os alkohol oldattal pedig kipucoltam, maradek dzsuva/por suritett levegovel ki, majd ment fel friss paszta, es vissza minden.

    En elegedett vagyok az EK -val, eddig nem voltak nagyobb gondjaim. Vannak 8 eves 90 -es csatijaim, azokbol 2db megadta magat. Ennyi volt az ossz gondom, de azok meg az old school csq fittingek. Az ujak mar jobbak, bar nekem kinezetre meg mindig a regi csq style jo be. :)
    De sokaknak volt rossz tapasztalata veluk, majd ok leirjak. Nekem volt 8db vga blokkom, most van bent a 9., 2db cpu blokkom, 3db tartaly+bay, 1db dual bay, es az osszes fitting. Az emlitett csatikon kivul minden okes. Jah, az egyik plexi tartalyuk sem volt jo, a menet reszet elk*rtak, 2 nappal tovabb tartott e miatt az osszeszereles. Azert zabos voltam, de vettem gyorsban masikat, a penzem meg visszakaptam, el sem kellett nekik kuldenem a hibas tartalyt. Bar pl. a Barrow vga blokk olcsobb most, mint az EK fele. Meggondolando. Viszont az EK eseten ott van a pozitivum, hogy az osszes jobb custom vga -ra gyartanak fc blokkot. Valahogy mindig naluk kotok ki. :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák