Új hozzászólás Aktív témák

  • Aljasvip

    senior tag

    válasz MPowerPH #64065 üzenetére

    Igen, csak ioncserélt víz. Az első két alkalommal tettem bele a topik összefoglaló alapján izopropil alkoholt, de at átlásztó csöveket hamar mattította és fél év alatt mindenre egy vékony vízkő réteg rakódott le. Másodszorra direkt desztillált vizet kerestem és vettem, gondolván hogy a vízzel volt a baj, de most is pucoltam ki lerakódást minden építő elemből.
    Talán Kamelot fórumtárs írta már párszor a sima deszt vizet, így most kipróbálom én is.
    Az is lehet, hogy a cső anyaga volt a ludas. Majd kiderül.

    (#64066) DonDennis
    A cső tippet köszönöm. Ez valóban az olcsó csillogós kínai fekete cső, de az üveg mögött nem csillog, így amíg van addig elhasználom.
    Rendeltem volna előkevert folyadékot, de szombaton az egész napos szerelés végén annyira felhúztam magam, hogy feltöltöttem a rendszert, hogy vasárnap már tudjak jatszani.
    T csatira januárban volt tervben a rendelés, de aztán Kína bezárt. A végeredmény a feledékenység áldozata lett, már szereléskor tűnt csak fel, hogy hiányzik az az elem.

    (#64067) w580
    Tavaly július óta teszi a dolgát probléma nélkül. Nagy erő és zajkeltő van benne, így az L vas minden csavarja alá tettem gumi alátétet, különben képes a gépházat berezonáltatni.

    (#64068) Demo07
    Tudom-tudom. Írtam fentebb, felcseszett az építés, kellett egy kis stressz levezetés.
    Egész nap takarítottam a szutykos elemeket, gondoltam berakok mellé egy sorozatot a gépről... Aztán nap közben egy jó film a gépről... Így végül Youtube maradt, meg zene. Este már játszani akartam. :W
    Az a sok adapter tényleg kellett. Már minden a helyén volt, a cső alig hajlott, így ezzel a beforgatós módszerrel tudtam csak megoldani. Ültem rajta fél órát, míg kitaláltam.
    Riser: Ez egy Phanteks 220mm Slim riser. Eddig semmit nem tapasztaltam, pont úgy megy mintha a helyén lenne a VGA. FullHD 144Hz-en hajtom a monitort, de eddig nem értékeltem semmit.

    (#64069) F e Z o
    Köszönöm!
    A színekkel a kép alapján tényleg nincs gond, de a valóságban szembe ötlőbb a különbség. Abban igazad van, hogy nem kiállítási darab, így az éjjeli fény szerepét jól elvégzi így is:

    (a monitor mögé egy RF távirányítós vezérlővel hajtok egy LED szalagot, ami a gép 12V ágáról kap tápot, így csak akkor világít ha a gép is megy)

    A 8pin kábel szép fogás! Fel is írtam a kívánságlistára a decemberi (sz)építgetéshez.

    A gépházzal kapcsolatban nem tudok segíteni sajnos.
    Én egy Thermaltake Versa N25-el kezdtem, amit szétfúrkáltam a jobb légáram miatt, majd kivettem a DVD és HDD keretet a vízhűtés miatt, majd tettem bele OnePlus Dash charge töltött a 12V tápra kötve, 3D nyomtatott egyedi légterelőket és HDD tartót, VGA támasztót, stb... Kiéltem magam. Most jónak érzem ezt a házat, ami out-of-the-box készen állt a vízre, és nem kell szenvedni a kábel elrejtésével sem. De persze hiányzik kicsit a folyamatos bütykölés is, amikor minden második héten fejlesztettem valamit...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák