Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolteeka

    tag

    Sziasztok

    Vízhűtésen gondolkozom.

    MSI B450 Tomahawk
    AMD Ryzen 2700X
    MSI 1060 Gaming X
    Deepcool Matrexx 70

    Szeretném hűteni a CPU-t és a GPU-t is ( tudom-tudom, nem egy top tier kártya, szóval nem éri meg rá venni full cover blokkot, de egy univerzális GPU blokkot simán rá tudok tenni "ócsó"-ért. ). Kínai blokkokon és alkatrészeken gondolkozom, euban annyira túlárazottak ezek a dolgok hogy hihetetlen. ( csak kínából a posta szopás most ugye, amiről szó volt nemrég ).

    Szerintetek 1db 360as radiátor 3db 14cm-s ventivel elvinné ezt a rendszert? A házba 2db 360as férne, szóval akár lehetne egy másikat is betenni sorban.

    Nekem a videószerkesztés, 3d tervezés és játék miatt kellene a vízhűtés. Tuningolnám a procit hogy minél gyorsabban rendereljen. A videókártyát is nyilván húznám ha már azon is van vízhűtés, de szerintem annak a hőterhelése elhanyagolható.

    24/7 működik a gép, szóval fontos lenne az is hogy a pumpa ne szarja össze magát random amikor nem vagyok otthon és ne forrjon fel az egész. ( mondjuk amikor nem vagyok otthon csak seed-el a gép, általában nem számol semmit, de van hogy otthagyom videót kódolni ha nagyobb projektem van és mennem kell dolgozni ).

    Pumpában mi az ajánlás? D5-öt láttam hogy azt sokan használnak, meg DDC-t. A gép egy szobában van velem, szóval halknak is kellene lennie a pumpának, a 14cm-s ventik elég halkak így léghűtéssel 700RPM környékén, szóval azoktól nem félek.

    Előre is köszönöm az ajánlásokat. :R

    Még annyit hogy nem vagyok teljesen kezdő a témában, annó már építettem egy vízhűtést, igaz annak az lett a vége hogy kb fél év használat után 1cm víz állt a gép aljában. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák