Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz proci985 #70677 üzenetére

    Pff, itt is minden van csak éppen hely nincsen már két körnek. Utálom azt amikor mindenhova épp csak kisujjal lehet beférni, megy egy csavart 10 percbe kerül becsavarni.
    Kiszedtem én is két winyotartót a házból, erre meg a feltöltésnél volt gondom, mert alig fértem hozzá a csavarokhoz a tartályok tetején. :(((
    ...és én még plexit akartam vágatni, hogy majd lecserélem a gyári oldallapot. Hát nem. :DDD

    Matekórán még anno tudtam mi az az egyenes... hát kivitelezni nem is olyan egyszerű.
    Szóval én biztosan maradok a lágycsőnél. :B Miután lecseréltem a házat. :(((

    Amellett hogy elbasztam egy teljes napot (ennyit is szántam rá így első nekifutásra), megbizonyosodtam róla, hogy teljesen alkalmatlan a házam egy "tisztességes" gép építésére.
    A hátlapot alig tudom visszacsavarozni, olyan kevés hely van az alaplapi tálca meg a hátlap között, hogy nyomja az összes odavezetett kábel.

    Elrejteni nem tudok se winyot, se SSD-t :(((

    Mivel nincsen táptakaró sem a házban, ezért a kábeleket esélyem nincsen normálisan elpakolni.

    Nem találtam lefogatóhelyeket sem a szivattyúknak, ezért azt is rögtönöznöm kellett. Hálistennek így eltakarja az első befelé fújó venti felét :(((

    Aztán azok a kivezetők a pci-e slotoknál sem voltak jók, szóval így továbbra is a meglevő lyukakat kellett használnom, ami miatt közel sem úgy fest a gép, ahogy szerettem volna.

    Egy szó, mint száz, jó, hogy ezelőtt vettem 5m lágy csövet, így kibaszhatom a legközelebbi hardver-cserénél az egész merevcsöves bohóckodást :DDD

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák