Új hozzászólás Aktív témák

  • sparks

    senior tag

    válasz Zeki #21637 üzenetére

    Bányászni annyira nem éri már meg, hogy nekem maradt egy célhardverem, ami akkoriban igen erős gépnek számított és azzal 1 nap alatt 1 BTC-t lehetett bányászni (pár napig, aztán jött a diff emelkedés keményen). Ez az asztali géphez képest vagy 500-1000x erősebb volt, ezzel ma kb. 10 USD-t lehetne bányászni 1 hónap alatt úgy, hogy közben megenne olyan 25-30eFt-nyi áramot :) Szóval a telefonnal 100 év alatt sem jönne össze 1 havi kifizetés, ha folyamatosan csúcsra is járatnád (és akkor szerintem nagyon túlbecsültem a telefont).
    Írta itt már előttem valaki, hogy lehet MrCoin-éknál utalással venni BTC-t. Annó, amikor már nem bányásztam és 200 USD alatt volt az ára, akkor bevásároltam jópár darabot rajtuk keresztül. De ma is ajánlottak, átutalja az ember a zsét, meg kell adni nekik a BTC címet és pár órán belül már meg is érkezik a bitcoin a számládra. Ők üzemeltetik az említett ATM-et is, ha jól tudom.

    De ez egy nagyon rizikós biznisz, bármikor bukhatod a nagy részét, de akár nyerhetsz is rajta sokat. Én hosszú távú (értsd: több évtizedes) befektetésnek használom a nagy részét, kisebbet meg ilyen 10-100 USD körüli költésekre...
    Na de ez már nagyon off itt, van ennek saját topicja.

Új hozzászólás Aktív témák