Új hozzászólás Aktív témák

  • tibor23

    senior tag

    válasz joelke HU #25759 üzenetére

    Nálam kb. egy évig feltöltés nélkül parkolt a Reenger idén Februártól visszamenőleg (amíg meg nem érkeztek az új csomagjukkal), és nem zárták ki a számomat. Viszont folyamatosan be volt regisztrálva a szerverre az ATA-n keresztül. Rátöltöttem és már lehetett rajt hívni abban a pillanatban.
    Ha valaki hosszabb ideig be sincs regisztrálva zero egyenleggel, ne csodálkozzon, hogy elveszik a száma. Még a Dellmont is kizár, de ott a honlapról újra lehet indítani ha minden igaz. Nem tudom a Reengernél van-e ÁSZF, mert ha van át kéne nézni annak aki rendszertelenül akarná használni. Végül is csak azt kell mérlegelni, eltelefonál-e havi 500Ft-nál többet az illető. Ha igen érdemes használni és töltögesse, ha meg nem akkor keressen más lehetőséget. De nem akarok megsérteni senkit, csak tanács volt.
    Amúgy ugyanarról a tel. számról és email címről újra regisztrálni felejtős. Én ügyfélszolgálaton kértem ilyen lehetőséget egy második számra, de nem hívtak vissza. Új számmal és címmel néhány perc volt a regisztráció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák