Új hozzászólás Aktív témák

  • olloczky

    senior tag

    Hali

    Júniusban kezdtem el a voip-ozást. Stuntcalls-nál vettem 10 EUR kreditet, abból van még 2,10 EUR. Havi átlag 90-110 percet beszélek, és ebben benne van az, hogy bátran hívok, mert lesz.rom mennyibe kerül :D Tehát nem vagyok egy dumagép. Jó emelett néha van messenger hívás is, de az is pénzbe kerül, ugye ha mobilnetről nyomom.

    Júniusban mentem át kártyásra, akkor kaptam 80 percet, amiből még van 14 ami meglepő mert, például az elmúlt pár hónapban szerintem kb kétszer használtam 1-2 percre. Gondolom az még a kártyás és voip közti időszakban hasnzáltam.

    Mobilnetet Maraton 500-at szoktam tölteni T-nél, és az kb egy-másfél hónapig elég, melóban és otthon is wifi közelben vagyok, sőt még a városi buszokon is sokszor (Miskolc). Úgyhogy az 1190 Ft, amiből 1500 Ft-os feltölténsél mindig marad egy kicsi, így most is van kb 800 ft egyenlegem (ha az extra percek le is mennek, még mindig tudok hívni 25 ft-os percdíjért)

    Kliensek közül, kezdtem a Mobile VOIP app-pal, aztán átálltam zoiperre, de mindig volt valaki, aki jelezte, hogy nem túl jó a minőség. Már kedztem lemondani erről az egészről, amikoris leszedtem a CSipSimple alkalmazást, ami megoldotta ezt a gondot, azóta a hangminőséggel és ilyesmikkel nincs probléma, de maga a program kezelése szörnyű. Na de valamit valamiért.

    Szóval ennyi az én tapasztalatom az elmúlt fél évben. Összességében elégedett vagyok, csak felhasználói szinten noymom :)

    üdv

    u.i.: engem haverom "megtréfált" az általaltok linkelt applikációval. Számomra nem volt túl vicces este fél 11kor egy csávóval "beszélgetni", hogy miért hívogatom a barátnőjét erről a számról :)

    Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

Új hozzászólás Aktív témák