Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de ez a játék tutira tudatosan szivat. Hetek óta figyelem, hogy kétféle meccs létezik alapjáraton :

    1. Amikor ha fejtetőre állok se jutok fel még a középmezőnyig sem. Elfújja a lövedéket a szél, assitstot kapok nyilvánvaló kill-re, kidobják alólam a bázist stb. Szóval nemigazán van pontom. Ekkor az esetek nagy részében nyerünk. Én pedig a semmit jól meg boostolom 120%-ban (annyi LB jár ugye a győzelemért).

    2. Amikor nincs se booster, se semmi, szimplán benne vagyok az első háromban, gyakran az első helyen, és ha fejtetőre állok sem tudunk nyerni. Nem, és nem ... (olykor teljesen mindegy mennyire álltunk nyerésre korábban).

    (3. Ehhez bónuszba hozzájön a boosteres meccs, amikor általában nem jutok el a középmezőnyig sem, az 1-es pontban felsorolt okok miatt, de még emellé történetesen veszítünk is)

    Na most ez így (főleg prém nélkül, ABban, fizetős prém gépek nélkül) a fejlődés lehető legsleglassabb útja ... :( És ennek egy részéről a játék tehet. Idén karácsonykor kimaradt a szokásos 3 hónapos prém vásárlásom : észre is veszem, mert az 5 év alatt amióta játszom, még egyszer sem szivatott ennyit a rendszer mint az elmúlt hónapokban! :O :W
    Valamint a belefektetett idő / haladásom sem mutatott még soha ilyen rendkívül gyenge arányt. (ez mondjuk annyiból nem zavar, h akikkel szoktam játszani azokon már jócskán túl haladtam, legyen szó Sturmiról, Igláról, vagy Tborról... )

    A másik : hogyha eltalálnak akkor újabban vagy azonnal leszakad a gép farka és elkezd pörögni mint állat, vagy tail controll, fel gyertyába és jó játékot ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák