Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz csongi #15962 üzenetére

    Amúgy sem bírnám idegekkel, hogy 3-4 naponta tizen napos evenetkbe játszam bele az életem.
    Évente négyszer pont elég volt, pláne amikor nem is pontokra hanem eladható szemétre ment az ember és még a "végét" se láttad mint a pontoknál.

    Miután az elmúlt három (na jó, kettő ha igazságos akarok lenni, mert egynél Berlinben voltam az event 80%-a alatt) kacatos eventben sem sikerült anyni kacatot ezáltal GJC-t kifarmolnom, hogy összejöjjön egy féléves prémre (éredekes, régen egy ilyen event is elég volt) megszakadt a prémem már több mint egy éve. És ugyan féltem tőle, de most azt mondom, meglehet lenni ám anélkül is, ha az ember keveset játszik, és jól érzi magát a meglévő gépeivel.
    Mivel japán és kína (Rank IV teteje mindkettő) kivételével csak Izraelben nem vagyok legalább RANK VI-ben, így annyira nem tragédia. Pláne, hogy RANK IV már javában az az irányított rakétás közeg amitől lábrázását kapok, és kerülöm ahogy csak lehet! Ott már nagyon arról szól a játék, hogy free frag vagy, amíg nincs kifejlesztve a géped, és nagyon-nagyon sok meccs kell 1-1 modifikécióért is, eléggé fizess, vagy hónapokig szenvedni fogsz feelingje van, így egyszerűen nincs is kedvem ott játszani.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák