Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz Urna #16424 üzenetére

    és KROK640: :R

    80. szint... :Y
    ...már ehhez 25+5 közepes nehézségű feladat +6 BP-kihívás teljesítése kellett és itt sikerült minden nap játszani is vmennyit.
    2500 dögkeselyűből meg már célirányosan is jobban jöhetek ki egy 50%-os leárazásnál...
    Tehát, fizetés nélkül nincs előreiramodás... - nem t'om m'ér reménykedtem benne egy ennyire pénztárca-hiéna "játéknál"...

    Abból indultam ki, ha sikerül a következőben is elverekedni magam az 57. szintig, akkor azzal keresek már annyit, hogy a kötvényboltból kivehessek már értelmesnek tűnő dolgot is: T2-es prémjárgány és rank IV talizmán vmelyike.
    A mostani 57. szinttel kapott +850 kötvény a már meglevők mellett elégséges az extra feladatok megvételére, míg az 57. szintig eljutás hoz annyit a konyhára, hogy abból kikerüljön a fenti, két lehetőség egyike - ha nem költök tartalékjármű-kártyákra (sem).

    Szerencsére, még nincs olyan sok, rank IV-es járgányom, de az biztos, hogy nem örülnék neki, ha egy "hasznavehetetlen" és/vagy mellé sort kirakni lehetetlen járgány kapná meg az esetleges talizmánt - amiért előtte még nem keveset dolgozni is kéne...

    ---

    Az IL-8-hoz még annyit, hogy AB-ben 2, alig használható vadászt tudtam csak mellérakni, amivel keresni nem nagyon fogok/tudok.
    Ill. annyit azért ér, hogy a +1.0-ás csaták aránya kevesebb vele, mint nélküle a többi sorral -> má' ezér' megérte! ;]

    [ Szerkesztve ]

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák