Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz csaabz #9017 üzenetére

    Gondoltam , mert IS2 ÉS IS2-1944.mod ellen nem fair :N sőt , szerintem némelyik amcsi is túl szívós :DDD a KwK88 meg nem elég erős :DDD
    repcsik: F4-re kéretik vissza a 20mm-es pod , FW200 kevesebb benyó , sőt , kézi csúszkát a gépekre , hogy percre pontosan adhassak meg benzint , meg jó lenne benzin gondolát is betenni , BF109-eken pl voltak , és még pár gépen , amikor elfogy belőle akkor meg mint a bomba leesne , és nem venne el onnantól a gép teljesítményéből :D OK

    Nagy távolságon fejlesztett crew-al is pontatlan , és a 30° töltettel is vannak fenntartásaim. Replay , látom , hogy 30° a becsapodási szög , és nem sebzi az effektív páncélt , ami a furcsa mmert 130mm a penje 30° esetén.

    @RG4L: Nem felesleges , mert ha teszem azt abba teszem a kerozint , majd mikor harcra kerül a sor , azokat ledoóm , és emiatt kevebb kerozint kell magammal cípelnem , ergo jobb lesz teljesítményem , érted mit akarok kinyögni nem ? :)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák