Új hozzászólás Aktív témák

  • Francia91

    veterán

    válasz Találtgyerek #9879 üzenetére

    Igen, ezt megerősítem, hogy amcsi-brit csapattal menni szinte öngyilkosság... Az összes nemzet ellen bemennek Head On-ba, vanna olyan hülyék... Mikor simán lefordulhatnák pl a Fókákat, de ennyi ész nem jött össze... Én sokszor megyek amcsi-brit csapattal a Spitfire fejlesztése miatt ( MK XIVe és Mk 22 fullos, most az Mk 24-est fejlesztem fullosra), de sokszor előfordul, hogy 6-7 perc után már egyedül maradtam 4-5 ellenség ellen, percek alatt ledarálják a csapatomat :U
    F7F-1 nem rossz gép, szeretek vele repülni, de szerintem túl magas BR-en van, 6,0-án is elférne bőven (akárcsak a Spitfire Mk 24-es....), meg azt sem értem, hogy szerencsétlen F8F-1-et miért kellett feltolni 5,7-ről 6,0-ra, az F8F-1B-t pedig 6,0-ról 6,3-asra... Az F8F-1B motorja szinte használhatatlan, felforr percek alatt, esélytelen, hogy normális sebességgel használjam a gépet, mert akkor oda a motor.
    Megértem, hogy miért játsszák kevesebben az amcsi-brit ágat, mert ilyen csapattal, amik ott vannak, kár játszani...
    Most németekkel megyek sokat, a D-9-es Fóka meghozta a játékkedvemet úgy 2 hónap stagnálás után (végre egy normálisan emelkedő Fóka), most pedig meglett a G14-es Messer is, tesztrepülések során az sem tűnik egy rossz gépnek, éles meccset még nem mentem vele, majd ma lesz rá alkalmam :)
    Ráadásul a német csapatban van összjáték, és segítenek szólás nélkül is, ha egy gép üldöz engem

    [ Szerkesztve ]

    "Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

Új hozzászólás Aktív témák