Új hozzászólás Aktív témák

  • DellFan

    csendes tag

    Ismét egy rossz hír a 22H2-vel kapcsolatban

    A Microsoft közzétett egy új támogatási dokumentumot, amelyben a vállalat elismerte a Windows 11 operációs rendszert futtató eszközökön való játék során felmerülő potenciális teljesítményproblémákat. A dokumentum szerint a memória integritása és a virtuálisgép-platform lényegesen rosszabb játékélményhez vezethet a 22H2 rendszerben.

    A virtuálisgép-platform az a szolgáltatás, amelyre a számítógépnek szüksége van a virtuális gépek, a Windows-alrendszer Linuxhoz és a Windows-alrendszer for Android futtatásához. Ez utóbbi az Android-alkalmazások futtatásához szükséges, amelyek már több mint 30 országban elérhetők. A memória integritása a Windows 11 által a támadások megelőzésére és a rosszindulatú programok elleni védelemre használt biztonsági eszköztár része. A Windows 11 2022 Update szolgáltatásban érhető el, és csak a Windows 11 legújabb kiadásának tiszta telepítése után kapcsolhatja be.
    Ha azt gyanítja, hogy a Windows 11-re való frissítés után a játékok teljesítménye romlott, próbálja meg a következő lépésekben kikapcsolni a virtuális gép platformját és a memória integritást.
    A cikk folytatásában részletes leírás található a végrehajtáshoz. [link]

Új hozzászólás Aktív témák