Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz pearce1644 #1145 üzenetére

    Le lett írva az előbb világosan, hogy adott a gépházban a szüneteltetési / szüneteltetési lehetőség, ott van a gomb évek óta csak rá kellene bökni szükség esetén, + hosszú éve óta minden hónap 2. keddje a patch kedd helyi idő szerint 19 órától, tényleg roppant nehéz, ja bocs, egyáltalán nem az. :N :))
    Aztán az is le lett írva az előbb világosan, hogy a preinstallad UWP appok futása 1 kattintással tiltható a gépházban, szükség esetén (már aki annyira akarja) van amelyik ott közvetlenül el is távolítható és PS sem feltétlen kell hozzá stb., ezen megint nincs mit magyarázni. Ahogyan azon sem, hogy a diagnosztika adatok valahol szükségesek, korábbi Windowsokban is van/volt, a W11-ben is van/lesz, de szükség esetén beállítható az alap szint, diagnosztikai adatok megtekinthetők és törölhetők, stb.
    A pingvines messiás hittérést meg lehetőleg nem ebben a topikban kellene elkezdeni, itt kb. senkit nem érdekel mi van azon platform rendszerereinél, itt a Windows 11 a téma és nem a Linuxok, meg amúgy nem is Windows 10, vannak az utóbbiaknak külön topikjai, köszi. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák