Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz King Unique #14278 üzenetére

    A sötét mód arra van hogy éjszakai használatnál a szemet kímélje. Az hogy nincs hozzá egy automatikus kapcsolás építve mindenképp hiányosság.

    #14286 markknight:Azért nagyon sokat fejlődtek az utóbbi években vállalaton belül, van egy tiszta designfilozófiájuk (erre ajánlom a Medium-on a Microsoft Design-os cikkeket), az más kérdés hogy az egész Win32-re épülő rendszert ehhez nehéz átszabni. Sajnos most ez ilyen, hiányos itt-ott, de azért az előző feature update-k mutatták hogy próbálják fejleszteni a rendszert ütemesen, régi Win10-es időkhöz képest is több dolgot hoztak már be a Settings app alá például. Meg próbálnak funkciókat is hozni azért, még ha néha nem igazán sikerül (ugye amik előjönnek meg eltűnnek Insider buildek alatt mert feleslegesek vagy megvalósíthatatlanok időben).

    Nekem ex Mac-esként most lett használható a rendszer - nem mondom, kell alá még mindig valami plusz alkalmazás (jelenleg PowerToys a Quick Look-ért és a Spotlight alternatíváért), de ami látható a rendszerből az aránylag konzisztens, és a Copilot nagyon izgalmasnak ígérkezik (csak ezért váltottam rendszert).

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák