Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz hito #14646 üzenetére

    Mármint nem szándékozol az egyéb opciókat, a registry és csoportházirend szinten történő beállítást is kipróbálni? Hát akkor ez innentől már egyéni probléma, ami általánosnak nem feltétlen nevezhető, ha pl. esetemben és másoknál a Microsoft biztonság (Defender) grafikus kezelőfelületén is működik a valós idejű védelem kikapcsolása és bekapcsolása, vagyis normál esetben nyilván a Windows 11-nél is gond nélkül meg lehet ezt oldani.

    Én is "1000 éve Windows használok" és egy ideje már egyre gyakrabban Windows 11-et a Windows 10 mellett / helyett, vagyis azt nem állítanám, hogy az előbbi annyira rossz lenne, még ha nem is tökéletes. Az a változás, a jelenlegi állapot meg ugye nem a végleges, lásd modern életciklus, folyamatos fejlesztés, újabb és újabb verziók érkezése, stb.

    Ez az "ezzel a géppel rá vagyok kényszerítve a Win11-re" nem derült ki, hogy pontosan mit jelent, de ez max. akkor reális, ha egyáltalán nem lehet arra a PC-re Windows 10-et telepíteni, egyáltalán nincsenek ahhoz eszközillesztők a hardvergyártó weboldalán és a Windows Update sem talál semmit, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák