Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    Sziasztok,

    remélem jó topicba jöttem. :)

    Az alábbiban szeretném a segítségeteket kérni. Van egy SSD-m, ami benne volt egy laptopban, mint rendszerlemez. 2 részre volt partícionálva (150GB és 350GB). Mivel az 500GB már kevésnek bizonyult ezért egy klónozó programmal átklónoztam egy 1TB-os Samsung 980 Pro-ra a korábbi SSD tartalmát. Ezzel minden rendben is van, tökéletesen működik.

    Gondoltam a leváltott SSD jó lesz back-up lemeznek, ezért a Lemezkezelésben gondoltam, hogy újra összemergelem a két partíciót, ahogy azt már annyiszor tettem az évek során más SSD-k és HDD-k esetén. A folyamat során sajnos két olyan rendszer üzenetbe futottam, amit még sosem tapasztaltam és ami miatt a merge meghiúsul.

    Az Igen-re történő kattintást követően pedig ezt kapom.


    Az érintett, back-up-nak szánt SSD egy ROG Strix Arion külső SSD enclosure-ben van benne és USB-C - USB-C kábellel csatlakozik a géphez.
    Mezei adatok mozgatása minden gond nélkül megy, egyedül a merge nem akar összejönni. Már túl vagyok az érintett két partíció Gyors valamint Teljes formázásán is, de sajnos még mindig nem jártam sikerrel.
    Tudnátok segíteni abban, hogy mi lehetne a megoldás?
    Előre is köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák