Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Molyzsa #6791 üzenetére

    Mármint mit nem? Eleve két külön dolog a kettő, más hogy csak ajánlgatja a rendszer a frissítést Windows 11-re és más ha a felhasználó maga engedélyezi a letöltést és telepítést. Ahol ha te magad engedélyezted, akkor utána annyira nem meglepő, hogy visszaállítás után már nem opcionálisként jelenik meg a Windows 11 upgrade, hanem automatikusan telepíti a Windows Update, mivel ezek szerint "megjegyzi" a korábbi beállítást.

    "de ha már a visszaállást követő első indításkor elkezdi tölteni a win11-et, akkor már az is hatástalan mire beállítom stb"

    De hisz az előzőleg linkelt példa elég világosan szemlélteti, hogy akár ilyenkor is meg lehet oldani, a letöltés a gépházban megszakítható, SoftwareDistribution mappa tartalma törölhető, a funkciófrissítés célverziójánál beállítható pl. az aktuális 21H2 és akkor annál újabbat eleve nem fog felajánlani letöltésre és telepítésre - max. akkor ha ugyanott törölve van az a beállítás vagy újabb verzió van megadva - a Windows Update, ha az előbbiek megfelelően lettek alkalmazva akkor a Windows 10 újraindítása után már eltűnik a gépházból a Windows 11 upgrade lehetősége, stb. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák