Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Ciccuka #6842 üzenetére

    Nem világos miért kellett volna ezt külön leírni, amikor az előbb már linkelt rendszerkövetelményeknél világosan le van írva. :B

    Internetkapcsolat és Microsoft-fiók

    A Windows 11 Home kiadás használatához internetkapcsolat és Microsoft-fiók szükséges.
    A Windows 11 Home S módú működéséről való átváltáshoz szintén internetkapcsolatra van szükség. Az S módról itt található további információ.
    A frissítések telepítéséhez, valamint bizonyos funkciók letöltéséhez és használatához valamennyi Windows 11-verzió esetén internet-hozzáférésre van szükség. Egyes funkciókhoz Microsoft-fiókra van szükség.

    Ahol egyébként max. Home kiadásnál téma telepítésnél a Microsoft-fiók létrehozása és amúgy ott sem feltétlen kötelező, mármint megoldható akár helyi fiókkal is a telepítés, ami már többször el lett magyarázva itt (példa).

    Normál esetben nyilván AHCI szerint kellett volna telepíteni nem pedig IDE módban, ahol az előbbit is nyilván megfelelően támogatja a Windows 11.

    Igen, kissé más a felhasználó felület, pl. alapértelmezetten középen lévő Start menü és ikonok ami jobb oldalra is tehető, lekerekített elemek, itt-ott megváltozott menürendszer, stb., de attól még nyilván desktop Windows és azért olyan hatalmas nagy eltérés nyilván nincsen a korábbi verziókhoz képest a használatában. A Windows 10-hez meg egyébként pont nagyon is hasonló az említett eltéréseket GUI-n leszámítva, + ha azt nézzük, hogy ez a mostani Windows 11 lényegében egy átnevezett Windows 10X, akkor meg pláne. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák