Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz koby11h #8628 üzenetére

    Elég fura egy hasonlat, pláne hogy az az online fiók a teljes funkcionalitást kínáló megoldás aminél ugye szintén adottak az adatvédelmi beállítások mint már világosan szemléltetve lett, meg szintén ostobaság lenne azt gondolni, hogy helyi fiók online használatánál semmilyen adat nem kerülhet ki az éterbe, max. teljesen offline, internetkapcsolat nélküli módban. :D
    Attól, hogy neked nincs rá szükséged, másoknak még nyilván lehet, ahol nyilván vannak olyan funkciók az online fióknál, amiket nem lehet offline fiók alatt megoldani, nem véletlenül külön típus az előbbi.
    Céges környezetben talán be tudnak állítani egy unattend.xml telepítést és vannak annyira hozzáérők az ottani IT-sok hogy a megfelelő kiadást a megfelelő fióktípussal telepítsék, meg mondjuk Pro helyett jobb helyeken Enterprise kiadást használnak nagyvállalati szinten, az meg igen, marhaság hogy marhaság, amikor a Microsoft-fióknál pl. eleve szinkronizálhatók az egyes beállítások és azok tekintetében egy másik PC-n belépve is kb. ott folytatható a munka ahol az előzőn abba lett hagyva, pont ez az egyik előnye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák