Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz javorszky #32836 üzenetére

    [link]
    Ezt próbáld meg. Vagy az alábbiakat:

    Távolítson el a számítógépből minden hajlékonylemezt, CD és DVD lemezt, majd indítsa újra a számítógépet az újraindító gomb megnyomásával.

    Hajtsa végre az alábbi műveletek valamelyikét:

    Ha a számítógépre egyetlen operációs rendszer van telepítve, újraindításkor nyomja le és tartsa lenyomva az F8 billentyűt. A Windows embléma megjelenése előtt kell az F8 billentyűt megnyomni. Ha megjelenik a Windows embléma, az egész műveletet elölről kell kezdenie; várja meg, amíg a Windows bejelentkezési ablaka megjelenik, majd indítsa újra a számítógépet.

    Ha a számítógépen több operációs rendszer is van, a nyílbillentyűkkel jelölje ki azt az operációs rendszert, amelyet javítani szeretne, majd nyomja le és tartsa lenyomva az F8 billentyűt.

    A Speciális rendszerindítási beállítások képernyőn a nyílbillentyűkkel jelölje ki a Számítógép javítása menüpontot, majd nyomja le az Enter billentyűt. (Ha a Számítógép javítása lehetőség nem jelenik meg, az azt jelenti, hogy a számítógép nem tartalmaz előtelepített helyreállítási lehetőségeket, vagy a hálózati rendszergazda letiltotta azokat.)

    Jelölje ki a megfelelő billentyűzetkiosztást, majd kattintson a Tovább gombra.

    Kattintson a Rendszer-helyreállítási beállítások menü kívánt eszközére annak megnyitásához.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák