Új hozzászólás Aktív témák

  • Addeladdel

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket kérem. Haldoklik a gépem, nemrég egyszer kék képernyő jelent meg és ki is kapcsolta magát, hogy " megkímélje a gépet a károsodástól".

    Két éve telepítették a 64-bites Windows7-et a gépemre, s már vagy egy éve a következő problémával küzdök. A 45 GB-os C meghajtó így néz ki: program files 743 mb, program files (x86) 3,8 GB, Users 4,3 GB, windows 27 GB. A total commander szerint ennyiből áll a C meghajtóm.

    Azt írja továbbá még, hogy 2,2 GB marad szabadon, de sokszor még ennél kevesebb is. Hova tűnik a maradék kb. 7 GB a lemezről?

    Mikor újra indította magát, akkor kb. 800 mb volt csak a lemezen, pedig semmit nem tettem rá. Újraindulás után hirtelen 8GB szabad hely lett, de a következő bekapcsolásnál megint 2 GB körülre csökkent a szabad terület.

    További adatok, ha segítenek: Acer Aspire gépem van, 4 GB RAM-mal, a Windows7 pedig 64 bites ultimate. Cach vagy mi, 3mb, proci 2,5 GHz. Általában két programot használok: Chrome böngészőm elég leterhelt szokott lenni, plusz total commander. Frissítéseket szoktam telepíteni, kivéve a nyelvi csomagost és a kémprogramok ellenit.

    Mit tudnék tenni, hogy azt a rejtélyesen eltűnt 7 gigát visszaszerezzem?

    Köszi előre.

Új hozzászólás Aktív témák