Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Csupingo #71799 üzenetére

    Pont magad is leírtad, hogy ott nem a Windows, hanem eleve a böngésző pörgette a CPU-t (és zabálta a RAM-ot), utóbbinak volt kevés, meg akkor ilyen alapon ugyanúgy Windows 7-nél is az lenne.
    Tudom mit írtam, van 10+ éves laptopom is egy 2,2 GHz-es 2 magos Intel CPU-val és használhatóan fut rajta a Windows 10 és a Windows 11 egyaránt, persze a lassú HDD nyilván SSD-re lett cserélve, meg a RAM utólag 8 GB-ra bővítve, de 4 GB-tal is ment. De láttam már régi, 3 GHz körüli 1 magos AMD CPU-val és 4 GB RAM + HDD-vel szerelt asztali PC-n is Windows 10-et futni, az már lassabb volt, de a tulajnak még úgy is megfelelt pár-néhány tabos böngészéshez és zenelejátszáshoz.
    Igen, 4-12 stb. magos CPU-val persze hogy gyorsabb és simább a rendszer futása, de ugyanakkor az nem igaz, hogy 2 magos CPU-val ne lenne használható, a rendszerkövetelményeknél is általánosan csak a min. 1 GHz van megadva, illetve AMD és Intel vonalon is csomó alap, 2 magos CPU a támogatottak listáján.
    Apropó támogatott CPU, az AMD Athlon X2 nincs feltüntetve a 22H2 AMD listán, csak az X4, viszont ha megfelel a blogbejegyzésben lévő feltételeknek, akkor elvileg adott a kompatibilitás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák