Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz liszi70 #101264 üzenetére

    Nem az írtam mindet, hanem hogy mindent!
    Ami azt jelenti hogy pl. eltávolítod azokat az appokat amiket alapból el lehet, jobb klikk eltávolításra. Aztán élvezed a rendszered. Ha ráuntál, eltávolítasz olyanokat is amiket alapból nem lehet (gondolom ennek oka van). Aztán ha még minden ok, akkor x nap múlva tiltogatsz ezt-azt. Ha még mindig ok, akkor jöhetnek a buheráló programjaid is. Ha netán még mindig oké minden, élvezed a rendszert és nem panaszkodsz. Kb ennyi.

    (biztos nagyon érdekes h soha semmi gondom egyetlen! gépen sem senkinél... igaz, ezek közül soha senki nem használ ilyen szedett vedett eltávolítókat, nem tiltogat ész nélkül mindent, és nem akar mindent jobban tudni MS-nél <=== Ezek most nem konkrétan rád értendők, sokan vannak/vagytok így. :DDD )

    ui: Nézted már hogy csak neked hány hozzászólásod van itt kb. csak törlés/tiltás/buherálás ügyben mondjuk 2 hónapon belül? Nem beszélve a csak hozzád kapcsolódó plusz hsz-ekről? És még csodálkoznak páran hogy mennyi hsz születik ebben a topikban. Miközben ha felraktad volna és használnád a rendszert, lehet hogy egyet sem kellett volna írni. :U

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák