Új hozzászólás Aktív témák

  • setup

    tag

    sziasztok
    röviden a kérdésem, hogy létezik arra valami tuti fix megoldás, (regedit pl.), hogy a Windows tuti ne kapcsolhasson le USB-t? vagy esetleg egy cmd parancs, hogy kapcsolja be mindet? (Akkor beteszem azt a start-ba egy bat-ként bánom is én...)

    Bővebben a devmgmt vonatkozó "gyökérhub" energiagazdálkodás fülén a pipa , hogy lekapcsolhatja e a Windows, hogy energiát takarítson meg, az egyik gépen kevés. Két egyforma gép, default BIOS-al szóval nem BIOS, két egyforma vonalkódleolvasó, ami állványba téve egyfolytában megy.
    Mindkét gépen megy postoláskor, de az egyik gépen amikor már a Windows logon megy és tölti be a drivereket lekapcsolja a vonalkódolvasót és csak a kihúz-bedug segít, utána persze jó, megy egyfolytában utána már bármeddig, akkor már nem kapcsolja le, de a Windows betöltésekor nem hagyja bekapcsolva a dög.
    A másikon a devmgmt-ben a gyökérhub energiagazdálkodásának átállítása megoldotta. Nem értem mi akadt be a lelkébe, de a leolvasó hibátlan, nem a driver omlik össze vagy hasonló, a gép is hibátlan, valami Windows téma lesz ez...
    Nem akarom, hogy buzerálják a vezetékét a userek, mert akkor szét lesz...

Új hozzászólás Aktív témák