Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz AtHoS #146319 üzenetére

    1. "AVG Internet Security-t használ" —► Vagyis potenciális hibalehetőség, ilyen-olyan anomáliák forrása 3rd party AV lévén: [link], [link].

    2. "és FIX nem frissített több éve ugyanazon verziót használja belőle" —► Programfrissítéseket nem véletlenül szoktak kiadni, normál esetben nyilván azokat is telepíteni kellene, frissíteni a programot az aktuális verzióra, stb. Ha "ügyesen" netán a muzeális 2.2.1 / hasonlóan régi uTorrent verziót használja, amikor még a Windows 10 sem lett kiadva, akkor meg pláne nincs miről beszélni.

    3. Ha eddig nem lett kipróbálva, akkor adott a lehetőség eltávolítani, majd újratelepíteni a programot, illetve akár másik klienst helyette, lásd a 4. pontban leírtakat.

    4. A PUA/PUP nemkívánatos tartalommal és reklámokkal megpakolt uTorrent helyett eleve inkább pl. a qBittorent kliens használata javasolt Windowson.

    5. Az ismerősnél ilyen + olyan gond van esetek rendszerint eleve problémásak szoktak lenni, mivel ott ki tudja milyen zavaró tényezők (pl. 3rd party programok, vírus, hardverhiba) vannak valójában, mennyire van (a felhasználó ügyködése okán) szétcsesződve a rendszer, stb. Pont ezért van aki ilyenkor javításképpen repair install / clean install megoldást választ, vagy szervizekben előtelepített a PC-knél a gyártó recovery partíciójából állítják vissza a gyári alapállapotot és nem pepecselnek azzal, hogy esetlegesen a felhasználó vajon mit állíthatott el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák