Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #91856384 #151428 üzenetére

    Ahhoz képest hogy nem akarsz, továbbra is azt csinálod. :D

    De, részben az LTSC is volt a téma már utána, ahol írogatsz összevissza, mert itt azt írod hogy "És pont a sok számomra tök felesleges cucc hiánya miatt kértem anno jópár éve a gépemre pár kollégával együtt.", + itt szintén megy az ömlengés az LTSC-ről, holott a leírtak nagyja önmagában még nem feltétlen indokolja annak használatát, mivel azok a " felesleges cucc" eltávolítása akár egy Pro kiadásnál is megoldható. Itt a reális indok max. a 10 éves rögzített életciklus verzióváltás nélkül, ellenben a többi nem igazán.

    Ez csak szimpla kifogáskeresés, mert egy munkára használt rendszernél igenis lehet értelme mentést készíteni és akkor probléma esetén nem a 0-ról kell kezdeni, nem kell újratelepíteni az F-Secure-t sem, hanem elég a mentést visszaállítani és ott folytatni a munkát, ahol abba lett hagyva.
    Attól hogy cserélődik a géppark és jelentős hardverváltozás történik, még nem feltétlen kell a 0-ról újratelepíteni a Windows 10-et, ami eleve jól kezeli a hardverváltozást és akár utána is gond nélkül működhet tovább (példa).

    Azt vélhetően elolvasta és felfogta itt mindenki, hogy miért és mire van használva annál a cégnél az Enterprise LTSC kiadás, nem kell n+1-edik alkalommal is feleslegesen leírni.

    Mármint ezt szintén kérhetném, mert valóban nem sok értelme van ennek, de ameddig traktálsz a válaszaiddal, addig a viszontválasz sem fog elmaradni.
    Nincs itt semmi "sértegetésnek", kár félremagyarázni, pusztán csak bizonyos tények és ismert információk lettek leírva, + megemlítve a biztonsági mentés készítésének hiánya. Az hogy neked ez nem tetszik és megy itt a hőzöngés x hozzászólás óta, az egyéni probléma. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák