Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    Sziasztok! Adott egy 7 éves HP 15-bs102nh laptop. i5-8250U | 8GB DDR4 | 128GB SSD | 1000GB HDD. Vígan és hiba nélkül futtat egy 1903-as Windows 10-et. Igen, főbenjáró bűn, sok éve nem frissítettem. Stabil, jól működik, letiltottam a frissítést. Egyszer frissítettem, de vissza kellett tennem a 1903--at, mert pár régi és számomra fontos bluetooth eszközöm nem működött az újabb verziókkal megfelelően.

    A kérdésem az lenne, hogy:
    - mennyire lenne körülményes a 22H2-re való frissítés?
    - mekkora teljesítmény visszaesésre kell számítani egy ilyen idősebb gépen? Cserélni nem szeretném, kiválóan működik.Számomra a sebesség is kiváló, nincs többre szükségem. Nem játszok rajta, irodai célra és netezésre használom. A biztonságot azért teljesen nem hanyagoltam el, Cyberghost VPN Prémium, Avast Internet Prémium előfizetésem van, volt.
    - érdemes lehet frissíteni? Oké, tudom, biztonság. De ezen kívül? Semmi kétes forrású szoftver nincs a gépen, semmi kalózkodás, kétes weboldalak látogatása sincs.
    - ha a frissítés mellett döntök, vissza tudom tenni a 1903-at gond esetén? Gondolok itt arra, hogy Macrium-al csinálok egy lemezképet a C meghajtóról, és megy vissza az egész.

    Köszönöm a válaszokat előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák