Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz SP4C3 #40718 üzenetére

    Két kattintással találsz olyan tesztet, amin jobb, meg olyant is, amin nem változott. Több laptopon és tableten tapasztaltam javulást, még ha nem is több órányit, de észrevehetőt. Itt is írták többen, máshol is.
    A DX12 olyan dolog, ami a korábbi rendszereken nincs.
    A fast boot már a működéséből adódóan gyorsabb, mint a hidegindítás. De ha nem hiszed, akkor mérd le magadnak, főleg HDD-vel. A memóriatömörítéssel több alkalmazás marad a memóriában, nem kell annyit a lemezre írnia. A memória még mindig sokkal gyorsabb a háttértáraknál. Ez kevés memória esetén főleg sokat számít.
    Nálad lehet szar, nekem még nem volt értesítés, amit nem lehetett eltüntetni. Lehet, hogy frissítened kéne néha? :D
    A többinél meg nem is értem, hogy mibe kötsz bele. Leírtam, hogy mit tud a rendszer önmagában, erre írod, hogy vannak, akik más programokat használnak, vagy számukra felesleges dolgok. Ettől még olyanok, amiket a 7 nem tud, és külön program kell, vagy nem megoldható. A termékéletciklus meg már csak ilyen. UWP nem lett volna sehogy a 7-ben, ha meg sosem kezdik el, akkor örökké a szarul skálázódó alkalmazásokról lehetne hallgatni. Meg ilyenek.

    Olvass a sorok között. Azt azért emeltem ki külön, már volt olyan, aki szerint a topik tartalma alapján a rendszer sosem működik megfelelően. Jelenleg ~300 millió gépen fut, folyamatosan nő a részesedés, pedig mindenhol le van írva, hogy miként lehet visszalépni. Ezek szerint annyira nem lehet rossz, nemde?

    A többi szubjektív, neked nem tetszenek, ez van.

    general: Én ugyan nem akarlak meggyőzni, akkor használd a hetest :) De mint már mondtam, sehol sem kötelező online lenni, a netes fiókot is csak az appok egy része kérdezi, a felhős dolgokat is egy kattintás eltüntetni, végleg. Appokat nyugodtan törölhetsz, szinkronizálni meg csak akkor tud, ha megmondod neki, hogy hova. Ezeket telepítés után rögtön el lehet intézni. Amúgy a képfájl alatt lemezképet értettem, .iso-t :)

Új hozzászólás Aktív témák