Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok!

    úgy kérdezek, hogy a keresőt már végigböngésztem. gondolkodom erősen, hogy 3 droidos htc után benevezek egy lumia 820-ra. pár sarkalatos kérdés:

    - gmail fiókokat hardcore használok, azonnal kell, hogy lássam, ha oda üzenetet kapok. erre megfelel a gyári mail kliens? igazából örülök is, ha nem kell hozzá 3rd party gmail app

    - google driveot és dropboxot szeretném megbízhatóan használni wp8 alatt is. akár fizetek is appért. van már valóban jó alternatíva rá? hivatalosokról hír esetleg? tudom, hogy van skydrive, azt is tervezem használni természetesen.

    igazából sok sok ezer forintnyi appom van droidra, ezért sem akartam váltani, de rájöttem, hogy ezek jó része annyira nem fontos, mert már integrálva van egy csomó jó opció, így azt hiszem eljutottam oda, hogy gond nélkül tudjak platformot váltani. pár dologban idegenkedem nagyon, de amit meg láttam, az annyira impozáns volt, hogy kezdek megtörni :) (játékom van vagy 30 darab, mindenféle akciók révén kb 10.000 forint értékben, de mivel azt veszem észre, hogy hónapok óta elő se veszem őket, nos, üsse kavics, elvagyok nélkülük :DDD )

    köszi előre is :R

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák