Új hozzászólás Aktív témák

  • pushalias

    addikt

    válasz Blyan #3041 üzenetére

    Tegnap került a kezembe ez a sehány forintos kategória, amit úgy visznek, mint a cukrot. Kezembe fogtam, nézegettem, majd mondom magamnak, hát használjuk wazze. Nem fél óra, nem is tíz perc, hanem a második mozdulatom után lagolt olyat, hogy elkerekedett a szemem. Illetve lagolt egy fenét, merev volt jó darabig, mint a két hetes kutyagumi. És nem ám valami extrát próbáltam vele csinálni, sőt, még csak nem is appot próbáltam futtatni. Innen oda elhúztam a kezemt, és annyi. Nekem a Win RT elég nagy csalódás, de az egy űrrakéta volt ehhez képest.

    De ez hagyján, mert szintén tegnap volt a kezemben az itteni teszten ajánlott plecsnit kiérdemlő WayteQ xTAB-70dc is. Amiről azt írták, hogy „izmosabb belsőt kapott”, mint az elődje. Bele sem merek gondolni, az milyen lehetett. Ha ezek után gondolok a 920 körüli fanyalgásra, eszembe jut pár elég erős jelző. A WayteQ-en el lett indítva a ABSW, és fél perccel utána ugyanaz a 920-on. A WayteQ még javában malmozott, amikor a 920-on már ment az eksön, és a WayteQ-en hiába indult el, egyszerűen viccesen laggolt.

    Bár el kell ismerni, a 920 borzalmasan nehéz.Majdnem fele annyi, mint egy karcsúbb Jókai. Nem is értem, hogy nem rokkantam bele a suliban.

    Honor 9 / HP 8470P

Új hozzászólás Aktív témák