Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz Sjkolrd #91765 üzenetére

    Nem értem ezt a támogatós mizériát továbbra sem. A Win-en fontos az OS frissítés mert előszeretettel kaszálják el az előző generációs oprendszert, lásd 8.1.
    De ez csak itt van ám így, se androidon se iOS-en nem ez a helyzet. Attól, hogy nem jön OS frissítés még naprakészek az app-ok a 4 éves rendszeren is azaz ugyanúgy használható, nem úgy mint itt ahol a 2 éves 630-at lehet a kukába hajítani mert lassan mindent kinyírnak rajta és még frissíteni se lehet 10-re...
    Az OS frissítés tök jó meg minden de azért bőven lehet nélküle élni android-on, pláne, hogy tudásban pl egy 6-os android jóval jobb mint bármelyik Win vagy iOS verzió. Az OS frissítéssel amúgy is kb annyit érsz el, hogy lassul a telefon meg gyengül az akku idő. Az I5S szerintem már frusztrálóan lassan működik sok esetben iOS 10-zel plusz az akku harmatgyenge. Mi értelme ennek a támogatásnak? Tudom tudom, nyugtatja az embereket, hogy van stb. de tényleges haszna nem sok van azért lássuk be, hátulütője már annál inkább. De droidon is ugyanez. 1 év alatt kb 25-30%-kal let gyengébb a telóm akksija a szoftverfrissítéseknek hála ami elég sok és érzem is, hogy nem jó ez így. Kijött 6-os droiddal, aztán 6.0.1, 7.0, 7.1.1, most pedig 7.1.2-n van és közbe havi szintű biztonsági frissítések is jöttek. Mikor átmentem droidra kikötés volt a hosszú támogatás ezért vettem Nexus-t. De ma már nem látom sok értelmét frissítgetni hiszen alapból sokkal jobban használható mint a másik 2 OS (számomra), a frissítésekkel meg akku időt vesztettem elég sokat és ez mindenhol így van, Windows-on, droidon és iOS-en is.
    A biztonságot meg hagyjuk, aki nem rootol-ja a telóját és csak play-ből telepít olyan app-ot amiről már az ellenőrzésnél nem rí le hogy kémprogram, ott gond nem lehet. De egyébként is az esetek 99 százalékában a felhasználó a gyenge láncszem nem a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák