Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    addikt

    Segítsetek, mert nem boldogulok ezzel a repeater dologgal, nem tudom mit mire kell állítani, mit kell bekapcsolni, beírni. Szóval adott a DHCP-t osztó Cisco HGW, és hozzá LAN-on kapcsolva a TP-Link WDR3600 (legyen"A"; ezen DHCP off, csak wifit szór). HGW címe 192.168.0.1, WDR3600-é 192.168.0.20.
    "B" routerre (WR941ND) felment a DD-WRT fw. Most akkor ezt hogy kell beállítani, hogy ha én a másik szobában repeater/extenderként használjam. Van egy LOGOUT-os leírás, ami nem rossz, csak nálam ugye a router nem ad DHCP-t. Ugyanazon SSID-vel akarom használni egyazon wifit lehetőleg sávszél. csökkenés nélkül.
    Szóval B routeren próbáltam beállítani az IP-t, 192.168.0.40-re, de utána nem tudtam elérni a setupját. Nem értem miért, pedig ugyanabban a tartományba tettem. Szóval resetelni kellett, hogy 192.168.1.1-el elérjem. Tehát ami kérdéses számomra: Router IP rész (IP címe, átjáró, alhálózati maszk,helyi DNS), DHCP-típus (DHCP szerver, DHCP továbbító), de gondolom akkor ezt tiltsam le. A wifi résznél meg mit válasszak: AP, Client, Client Bridge (routed), Adhoc, WDS Station, WDS AP? Az tiszta sor, hogy az SSID, csatorna, jelszó u.a. mint "A" routeren, és akkor így elvileg az erősebbik jelűre kellene hogy csatlakozzon!?

Új hozzászólás Aktív témák