Új hozzászólás Aktív témák

  • madle

    őstag

    Sziasztok,

    a problémám nem átlagos wifi router-es gond lenne, segítségre lenne szükségem a témában. Adott egy autó diagnosztikai interfész ami hivatalosan tud Wifivel is kommunikálni. Egyben rendeltünk egy csomagót, az interfészt, egy HDD-t amin előre telepített Windows van, és az eszközhöz való szoftverek, valamint kábelek. A HDD-t kifejezetten DELL D630 laptophoz telepítették, mi is ebbe tettük bele és minden eszközt lát is a rendszer.

    MB STAR C5 Mercedes diagnosztika, ez a wifi beállításának útmutatója.

    Követtem az útmutatóban mutatott dolgokat, LAN lábellel csatlakoztattam az eszközt a laptophoz, viszont ott van problémám, hogy létrehozok a mellékelt szoftverrel egy vezetéknélküli pontot "Road24" néven szintén, mint a videóban. WEB/HEX kódolással 26 karakteres jelszóval.
    Ahogy ezt mutatja is a videóban, innentől csatlakozhatnék az eszközhöz wifin. Viszont magát a Road24-es helyet látja, de nem tud csatlakozni, ha ráhúzom az egeret azt írja "nincs jel."

    Az lehetséges, hogy nem szór wifi jelet az eszköz? Vagy a laptop Wifi driverét kellene átállítani, hogy tudjon erre csatlakozni?

    Előre is köszönöm aki tud valami ötletet mondani a dologgal kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák