Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz venom8888 #66241 üzenetére

    Ha nekiállsz egybekeverni a dolgokat, akkor a vége egy érthetetlen zagyvalék lesz. Kapcsolat szakadozás az első problémád. A kicsi sebesség lehet következmény. Ha folyton megszakad a kapcsolat, az érkező adatok mennek kukába, és a seed-ek csatlakozása időbe kerül. Persze, hogy kukás a sebesség. Egykoron foci edző mondta nekem "-eszed a játékon, szemed a labdán". Aki azt elfelejti, pofán lesz rúgva valamivel, aztán bámulhat majd. Na az a sebesség pont olyan.

    Ha jól látom a fotón, az a fehér doboz még nem integrált router, hanem a régi idők kábel modemje. Azt nem kell a szolgáltatónál kérni bridge mode-ba, a felülete alapból pppoe. Kikötöd a routert (átmenetileg wifi nyista), és egyedül csak a gépet dugod a fehér dobozba közvetlenül. Az os-ed hálózati beállításainál megkeresed a lan-t, és a kapcsolat típust lan-ról pppoe-re állítod. Kérni fogja a nevet és jelszót csatlakozáshoz. Beadod neki, és a kapcsolatnak fel kell épülnie. Aztán elindítasz rajta speed test-et, és ha nem látsz furát, nekiesel torrenttel, vagy bármivel, amivel kapcsolatszakadozást tudsz észlelni. Én a magam részéről az online fps játékokat szeretem. Ott egy kapcsolat szakadás kajak kifagyaszt, meg minden, képtelenség azt nem észrevenni.

    Ja igen, annak a fehér doboznak keress egy jól szellőző helyet. Túlmelegedés miatt reset-be kapcsolhat. De ezt már írtuk fentebb. Csak "beba**va a kanapé mögé" nem pont olyasmi. Sima felületre rakva az alja lefelé, a teteje fölfelé, oldalra minden irányban legalább 5 centi távolság mindentől, fölfelé legalább 15 centi, de inkább nyílt tér.

    Jelezd, miket tapasztaltál.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák