Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz sutyerák007 #25488 üzenetére

    A csaták legalább felében találkozok velük. magas tier-ekben sokkal többet látok Monarch-ot, Lion-t, Conqueror-t, mint Amagi-t, Izumo-t vagy Yamato-t. Utóbbiak tízből kétszer ha előfordulnak.

    Passzív az, ami nem mozog, nem lő, nem indít repülőgépeket, és ezek szabad kombinációja. De passzív az is, amikor valamilyen automatikus rendszer működik csak (AA, másodlagosok). A legutóbbi csatámban egy AFK Bismarck kapott 477 XP-t, mert a ráküldött 3-4 rajból lelőtt hét repülőgépet, és utolsó előtti volt a listában. Ez például szerintem hatalmas baromság. Nem tett ő azért semmit sem. Én meg végigtankoltam a csatát (105k dmg, 1,7M Potdmg), kilőttem egy hajót (illetve kishíján devstrike-oltam egy Kutuzovot), folyamatosan a sűrűjében voltam, az epicenter belsejében töltöttem a csata 70%-át és kaptam tokkal vonóval 961 XP-t. Azt ne mondd, hogy ez szerinted arányos.

    A hátramaradás nem feltétlenül passzív. Akkor viszont igen ha még onnan sem tesz semmit. A többség semmi mással nem foglalkozik, csak a sérülések elkerülésével.

Új hozzászólás Aktív témák